Team

Nykkyo Energy DJ

Eén van de meest gewaardeerde ecstatic dance dj’s in ons land; Nykkyo Energy DJ is een project van Go Osh Eieyani Chintamania, internationaal spreker en counselor vanuit holistische visie. Hij stelt de mensen in staat de kracht te ervaren om te leven in lijn met hun grootste verlangens, doelen en wijsheid. Go Osh heeft zijn behandelwerk tevens in dj vorm gegoten. Daarnaast is hij al dertig jaar een dj en producer die muziek op labels zoals Global Underground, Pacha Recording, Spinnin’ uitbrengt.

Go Osh is gespecialiseerd in activeringslezingen, (groep)genezingen en kwantumfysica. Met zijn project Nykkyo Energy DJ, mengt hij subtiele helende frequenties en verrassende ritmes. Laat je meevoeren op een diepe innerlijke dansreis die je naar je ware zelf brengt en als je het toelaat een euforisch gevoel zal geven. Ecstatic Dance ten top. https://www.chintamania.com/energy-dj

The Wong Janice

The Wong Janice is een muziekproducent en een klassiek geschoold cellist woonachtig in Amsterdam. Ze studeerde op 18 jarige leeftijd af met een Licentiaat diploma in de cello muziektheorie en voordracht aan de L.Mus.A *)

Daarna bouwde zij aanvankelijk aan een carrière in de marketing. Na zes jaar als Social Media Manager voor het internationale sportswear merk Adidas werkzaam te zijn geweest, richt Janice zich vanaf 2017 fulltime op de muziek.  Ze is onlangs afgestudeerd met een Advanced Diploma voor de Productie van de Muziek en Geluid Engineering aan het Abbey Road Instituut in Amsterdam en werkt momenteel als assistent Audio Engineer bij Red Bull Studios Amsterdam.

Janice treedt op met singer-songwriters, bands en met Dj’s. Ze componeert voor advertenties/games/films, werkt als(online) sessie cellist (voor live optredens en recordings), regelt snaren, string loops/samples records en is druk met het produceren van haar eigen muziek voor haar meest recente concept: Live cello meditatie.

Ze creëert cello soundtracks voor verschillende gemoedstoestanden en emoties, met hulp van een loop machine voegt ze lage drones toe en zo ontstaan meevoerende cello melodieën. Haar nieuwste release, getiteld “Cello Music for Meditation” is uit op Spotify, iTunes en alle andere belangrijke streaming diensten. https://www.thewongjanice.com

*) The Licentiate in Music, Australia (LMusA) is a diploma awarded by examination to outstanding candidates in the fields of musical performance and music theory by the Australian Music Examinations Board (AMEB).

 

Olga Manshant

Olga Manshant is je gids deze dag. Olga heeft veel ervaring op de spirituele pad , zij is al jaren een geïnspireerd en professioneel yoga leraar. Olga geeft daarnaast dansworkshops en verdiept zich in metafysica.

Bij een ontmoeting met Olga valt onmiddellijk op hoe zuiver de energie is die van haar uitgaat. Haar levenshouding, innerlijke harmonie en onuitputtelijke creativiteit zorgen voor krachtige, positieve lichtvibraties. Een kwaliteit die zij graag deelt met de wereld. Waarmee zij ons helpt onze eigen krachtige lichtvibraties te ontdekken, accepteren en in te nemen. Olga nodigt je uit vandaag volledig aanwezig te zijn in jouw hoogste en ruimste vorm. De fantastische locatie waar we deze dag te gast zijn is haar zomerstudio, Yoga Origa.