Agenda 2022

Er staan voor 2022 (nog) geen activiteiten gepland.

 

Je bent van harte welkom op een mooi gelegen bosrijke en inspirerende plek aan de rand van een klein water. Daar bevindt zich een intieme open evenals overkapte ruimte waar we mogen dansen en niet te vergeten, genieten van alles om ons heen. Een exclusieve en transformerende dansdag voor een bijzonder mens als jij.

Deelnemer Eveline over Ecstatic Woods 2020:

Ik vond Ecstatic Woods fantastisch! Heerlijk vrij dansen in de natuur, het voelde als een mini vakantie helemaal voor mezelf Het waren gelijkgestemden liefdevolle mensen, een hele fijne groep. Dat samen met de harmonie en rust van de locatie en de fantastische muziek maakte het een hele bijzondere magische dag Ik was zowel uitgerust en tot mezelf gekomen als opgewekt en dolenthousiast na afloop. Ik geef deze dag een 9 omdat ik alle negatieve emoties los heb kunnen laten en weer terug mocht komen naar het ware zijn, mijn ware zijn.

 

Deelnemer Isabel over Ecstatic Woods van 24 juli 2021:

“De workshop van Olga was echt fantastisch. Door haar aanwezigheid ging  ieders energie direct omhoog, en in die energie bleven we. De plek ( de houten tempel) aan het water waarin je tijdens de cacao ceremonie je verbonden voelt met de vissen in het water en de natuur om je heen. Dat alles in een oprechte warm welkom met mensen die dit vanuit hun hart begeleiden. Zeg ik: graag iedere maand en graag i.i.g. nog 1 keer een fijne cacao ceremonie. Fijn als degene die een dergelijke ceremonie leidt dit vaker heeft gedaan, en je meeneemt op een ontspannen helende reis. Haar muzikale talent , haar prachtige stem en mooie gitaar klanken maken dat het helemaal compleet is. Dan nog de Ecstatic Dance dance erbij. Het was een feestje wat ik niet snel zal vergeten.

Dank jullie ! Liefs!”

Deelnemer Myrthe over Ecstatic Woods vorig jaar:

“Samenzijn, ontmoeten, delen, verbinden en dansen op een prachtige plek omringd door de natuur. Een klein paradijsje, wat was het een prachtige dag!”

 

Advertentie