Hoe ziet deze mooie dag eruit?

Neem onderstaande tijden met een “blaadje groen en een korreltje veldbloem”. We gaan ons beslist niet door de dag haasten, genieten staat voorop.

13.30 uur Ontvangst

Ontspannen aankomst met koffie, thee en iets lekkers. Verkennen van de ruimte en omringende natuur.

14.00 uur  Live Cello Savasana Concert  door The Wong Janice

Yoga meditatie op zijn best. Het live optreden van de Australische Janice Wong, met diepe cello vibraties en slepende cello melodieën, zal je in een meditatieve staat brengen. Laat gaan, lig Savasana en laat je meevoeren op een reis van prachtige muziek en machtige stiltes die zij met haar cello en loop machine ten gehore brengt. De performance is een live interpretatie van tracks van haar eerste album, Cello muziek voor meditatie die uit is op Spotify, iTunes en alle andere belangrijke digitale diensten wereldwijd.

15.15 uur Workshop Yin Yang Energie in dans door Olga

Welke energie beweegt jou in je (levens)dans?  Een uitnodiging aan jezelf om je Shiva én je Shakti energie te verkennen, te bewegen en volledig aanwezig te zijn in jouw hoogste en ruimste vorm.

17.00 uur Jammie jammie

Maak als je wil verbinding met andere dansers onder het genot van heerlijke vegetarische hapjes en/ of geniet op jezelf van deze vrije tijd.

18.15 uur Interactieve natuurwandeling met Olga

Ontvang energie, communiceer met de omgeving – deels over privé terrein -en ervaar ruimte, doe mee aan de speelse opdrachtjes onderweg. Maak verbinding met de natuur én met je natuurlijke zelf.

19.45 uur Ecstatic Dance met Nykkyo Energy DJ

Nykkyo Energy DJ mixt vanuit zijn holistische visie, subtiele en helende frequenties met muziek uit alle windstreken tot een gids van jouw eigen Ecstatic dansreis, waarop je mag dansen zoals JIJ dat graag wil. Hij brengt bij het avondlicht een wat meer ‘downtempo’ set speciaal in balans met de energie van deze dag. 

Is Ecstatic Dance nieuw voor je? Ecstatic Dance is een conscious en freeform dans gebeurtenis voor mensen van alle leeftijden die houden van beweging, het ontdekken van diversiteit in muziek en die hun ziel graag laten sprankelen. Dans in alle vrijheid zoals het jou in vervoering brengt. Speels, veilig en met respect voor de ander. Het is als een dans én meditatie ineen, maar bovenal is het een ervaring die je een overweldigend heerlijk en verdiepend  gevoel zal brengen .… Ecstatic!

21.30 – 22.00 uur Afsluitende deelkring en goodbyes

 

Deelnemer Steven over Ecstatic Woods 2018:

“Wat een geweldige ervaring. Ecstatic Woods.
Een hele zalige dag , door Marty in elkaar gestoken
Op deze super magische plaats.
Een groep van mooie mensen samen. In verbinding,
in een proces van transformatie .
Een warme ontvangst in sjamaan Olga haar tempel.
Waar ze ons Kundalini liet dansen.Waar onze energieën stroomden.
Een bezoek aan het speciale bos, waar magie echt gebeurde.
Om uiteindelijk, met prachtige muziek door dj Marty
in Ecstatic Awareness te eindigen .
We thank THE spirits for all their blessings.”