Contact en deelname

Fijn dat je mee wil doen aan één van deze eendaagse retreats . Lees de voorwaarden en vul onderstaande formulier volledig in en klik op versturen om je aan te melden. Wil je beide meedoen, meld je dan voor elke afzonderlijke dag afzonderlijk aan. Je ontvangt van ons een bevestiging van je deelname per e-mail met verdere informatie. Mocht je binnen 3 dagen geen bevestiging hebben ontvangen stuur dan even een e-mail naar ecstaticwoods@ziggo.nl

Eerste nieuwe Ecstatic Woods misschien in het najaar van 2022.

Voorwaarden

Betaling: Wij verzoeken je bij aanmelding  je bijdrage vooraf  te voldoen, om je plaats zeker te stellen.  Het is niet mogelijk om op deze locatie te pinnen of om achteraf te betalen.

Verantwoordelijkheid: De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het aangeven van persoonlijke omstandigheden (medicijngebruik, omstandigheden die invloed kunnen hebben op de dans etc.). De organisatoren en eventuele assistenten zijn niet verantwoordelijk voor de persoonlijke eigendommen en de gezondheid van deelnemers. Deelnemers dragen zelf deze verantwoordelijkheid.

Privacy:  Wij respecteren je privacy en gaan daar zorgvuldig mee om. Je persoonsgegevens delen wij niet met derden.

Covid-19: We zijn met een kleine groep in een goed geventileerde ruimte en bouwen op je eigen verantwoordelijkheid. Wij leven de aanwijzingen van het RIVM en het Bijgesteld Basis Protocol Dans Branche bij deze Ecstatic Dance Work-out / Workshop na.
Wat betekent dat in de praktijk?  Waar het nodig is voor de dans/workshops mag je de 1,5 meter regel loslaten. Omdat we met een kleine groep zijn kan je er ook voor kiezen bij het dansen met voldoende ruimte binnen je eigen safe space te blijven. Verder houden we afstand waar mogelijk.

Annuleren: Mocht je om welke reden dan ook verhinderd zijn dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
Annulering tot 2 weken tevoren, 50% retour van je bijdrage
Tot 1 week tevoren, 25% retour van je bijdrage
Minder dan 1 week tevoren, geen restitutie (je mag wel iemand in je plaats sturen of je ticket te koop aanbieden via onze Facebookpagina’s).

 

.