Contact en deelname

Je kan je niet meer aanmelden, dit evenement is al voorbij.

 

Fijn dat je mee wil doen aan deze mooie dag . Lees de voorwaarden en vul onderstaande formulier volledig in en klik op versturen om je aan te melden. Je ontvangt van ons een bevestiging van je deelname per e-mail met verdere informatie. Mocht je binnen 3 dagen geen bevestiging hebben ontvangen stuur dan even een e-mail naar ecstaticwoods@ziggo.nl

Je bijdrage aan deze dag bedraagt €      bij aanmelding vóór  ………. Bij latere aanmelding, mits er nog plaats is €

Voorwaarden

Betaling: Wij verzoeken je bij aanmelding  €      van je bijdrage vooraf per bank te voldoen, om je plaats zeker te stellen.  Het resterende deel mag je op de dag zelf contant voldoen. Het is niet mogelijk om op deze locatie te pinnen of om achteraf te betalen.

Verantwoordelijkheid: De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het aangeven van persoonlijke omstandigheden (medicijngebruik, omstandigheden die invloed kunnen hebben op de dans etc.). De organisatoren en eventuele assistenten zijn niet verantwoordelijk voor de persoonlijke eigendommen en de gezondheid van deelnemers. Deelnemers dragen zelf deze verantwoordelijkheid.

Privacy:  Wij respecteren je privacy en gaan daar zorgvuldig mee om. Je persoonsgegevens delen wij niet met derden.

Annuleren: Kan tot 7 dagen na je aanmelding kosteloos. Annuleer je daarna, dan brengen wij je 50% van de volledige bijdrage in rekening . Voorafgaande geldt ook voor annuleringen i.v.m. ziekte of andere overmacht. Je mag ook in overleg met ons, een ander jouw plaats laten innemen. Annuleer je slechts één dag te voor of op de dag zelf, dan brengen wij het volledige bedrag in rekening.

 

 

.